• Facebook
  • Instagram
  • Instagram

Virtual Crafting Live July 2021

We are so excited to welcome you virtually to two days of Crafting Live fun to celebrate what would have been Doncaster’s 10th Anniversary!

Join us for FREE Saturday 10th July and Sunday 11th July for workshop inspiration and all the things you know and love about the shows – virtually!

To be part of the weekend, you just need to join our Facebook Group below.

And don’t forget, you can buy anything off the shopping list so you can craft along with the guests! Or wait until the event, and see what you need to stock up on! All items will be available on createandcraft.com.

  Join our Facebook Group View Shopping List Download Projects

What’s On?

We have two days jam-packed of crafty fun workshops! And don’t forget, as these will be LIVE on Facebook, if you can’t join us for one of the classes – don’t worry! You can rewind or rewatch any of the videos, at any time to suit you!

Saturday 10th July

Time What Guest(s) Duration
10am Welcome & Ice Breaker Stephanie, Nancy & Andy Love 15 mins
10:15am Papercrafting Workshop Stephanie & Nancy 1 hr 30 mins
11:45am Break TBC 15 mins
12pm Mixed Media Mandy Taylor 1 hr
1pm Lunch Andy Love 15 mins
1:15pm Lunch – Ink Lily Mel Heaton 15 mins
1:30pm Introduction to Scrapbooking Mel Heaton 1hr
2:30pm Break Andy Love 15 mins
2:45pm Q&A on the ScanNCut Mel Heaton 1hr 15 min
4pm Roundup & Goodbye Andy Love 5 mins

Sunday 11th July

Time What Guest(s) Duration
12pm Welcome Andy Love & Nancy 5 mins
12:05pm Techniques with Sheena Sheena Douglass 25 mins
12:30pm Two Red Robins Stephanie 30 mins
1pm Cutting Craftorium Mel Heaton 30 mins
1:30pm Papercrafting Nancy 30 mins
2pm Roundup & Goodbye Andy Love 5 mins